2021-2022

Участие на учениците от 4. В клас с класен ръководител Галина Василева в НП „Заедно в грижата за всеки ученик“ 2021

Участие на учениците от 4. В клас с класен ръководител Галина Василева в НП „Заедно в грижата за всеки ученик“ 2021 , Модул 1 „Осигуряване на условия за системно проследяване на личните постижения на учениците чрез създаване на индивидуално портфолио и оценъчна карта“.


Проектна дейност по физика и астрономия в 10 клас

Ученици от 10. клас с преподавател инж. Николай Николов  представиха свои проекти по физика и астрономия, демонстрирайки знания, умения и креативност.

Участие на ученици в националната програма „Заедно в изкуствата и в спорта“


УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Във връзка с кандидатстване на 119. СУ в НП „Заедно в изкуствата и в спорта“ можете да попълните анкета за включване на детето Ви в танцова група, вокална група, театрална група или в отбор по баскетбол, футбол или волейбол.

Почитаме паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България!

Почитаме паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България! Минути преди сирените десетокласници изпяха песента “Хайдути”, а ученици 5-8 клас откриха изложба на патриотична тематика.

Четящият човек - десетокласници изработиха хартиена скулптура по повод 24 май

По повод 24 май, ден на българската азбука, писменост и култура, ученици от 10 А, Б, В, Г с преподавател Ралица Христова представят изцяло направената от хартия скулптура "Четящият човек". На интересната техника за направа на скулптурата не можаха да устоят и някои ученици от 6 и 7 клас и имаха закратко възможност да се включат в работата.

Страници