Постижения

Георги Занов от 4. Е клас, вицешампион на България по ускорен шахмат, бе отличен с приз "Изгряващи звезди"

Георги Занов, вицешампион на България по ускорен шахмат, бе отличен с приз за "Изгряващи звезди".
Георги е от 4. Е клас с класен ръководител Павлинка Деспотова.

Поздравления и пожелания за още по-големи успехи!Бронзовите медалистки при девойките за купа "Васил Манченко": Виктория Койчева (MVP), Диана Несторова и София Александрова

Бронзовите медалистки при девойките за купа "Васил Манченко": Виктория Койчева (най-добра в борбата под коша, определена за MVP на турнира за трета поредна година), Диана Несторова и София Александрова!Участие на рок група Xchange в Cambridge Day 2017

Единадесетият „Ден на Кеймбридж”, който се проведе на 22 април 2017 г. в София, премина изключително успешно и се превърна в истински празник на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Рок групата на 119 СУ "Xchange" спечели наградата на публиката в художествено-музикалното състезание на асоциацията и беше наградена тържествено от търговското аташе на Великобритания – Тим Буисире и от Пол Збили от Кеймбридж Юнивърсити Прес пред няколкостотин учители, родители и гости. 

Състезание по публична реч и дебати на английски език - Бургас 2017

Какво е БЕСТ

Безкраен празник.

Ентусиазирани млади хора.

Сразяващи интерпретации на проза и поезия, дебати и актьорска игра.

Талантливи български ученици.

На 11 и 12 март в гр. Бургас беше проведено поредното състезание по публична реч и дебати организирано от BEST Foundation. 119 СУ “Академик Михаил Арнаудов” беше представено от следните ученици, които участваха в интерпретация на проза и дуо:

Алекс Стайков, 9а клас
Анна Чернева, 9в клас
Анджело Маджарски, 9а клас
Димитрина Георгиева, 9в клас
Моника Русева, 10в клас
Николай Чернев, 10в клас

Николай Чернев се класира на четвъртфинали, Димитрина Георгиева на полуфинали, a финалистите - Анна Чернева на 5-то място със сребърен медал и Анджело Маджарски на 2-ро място със сребърна  купа.

Our students are so cool!!!

Bold
Excellent
Students
Thanks

Страници