Изложение на университетите от гр. София – 2023 г.

По повод кандидатстудентска кампания 2023 г., 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов", съвместно с кмета на район “Изгрев” д-р Делян Георгиев, организираме "Изложение на университетите от гр. София – 2023 г. ". 

Заповядайте на 22.02.2023г.(сряда) от 10:00 до 13:00 часа, в сградата на Социални грижи - район "Изгрев", ж.к. Изток, ул. "А.П.Чехов" № 16 А, ет. 2. 

Целта на предстоящото събитие е учениците от дванадесетите класове на средните училища в района ни, да получат актуална информация от представители на различни университети от гр. София, за различните специалности, условията за кандидатстване, балообразуването и необходимите документи за кандидатстване.

Сред потвърдилите участие в изложението са: Софийският университет „Св. Климент Охридски“, Университетът за национално и световно стопанство, Техническият университет, Академията на Министерство на вътрешните работи, Лесотехническият университет, Националната спортна академия „Васил Левски“ и Химикотехнологичният и металургичен университет.

Очакваме в събитието да се включат още Университетът по архитектура, строителство и геодезия както и Медицински университет – София.

Учебна година: