Конкурс "Коледа в писмо" 2018: Силата на желанието

УСЛОВИЯ

За да участвате в конкурса трябва да напишете писмо до непознат за вас човек и да разкажете вашата история. Опитайте наистина да разказвате в стила на писмото, то е лично, емоционално и цели да докосне другия, да остави следа. Понякога дори да предизвика желанието за отговор. 

Не пишете призиви и неутрални писма. Ще се наказват с негативни точки. (Примери отдолу!) Също така, недейте да изпращате и включвате в писмата си лични данни, защото няма да бъдат допуснати до крайната селекция.

 

Изпращане

Писмото трябва да изпратите по два начина. Първо го сканирайте и ни го изпратете по мейл (НЕ приемаме снимки с телефон). След това изпратете писмото до пощенската ни кутия (важно е да стигне до кутията, може да ползвате пощенски услуги, куриер или да го донесете лично). 

Сканираното копие (най-добре да е в .PDF) изпратете до meantime.live@gmail.com

Оригиналното писмо изпратете или оставете сами на адрес гр. София 1142 бул. „Васил Левски“ 15-17 за Пощенската Кутия на „Междувремие“

Точкова система за оценка

10 точки – написано на ръка 

(написано на ръка е препоръчително, а тези от вас, които нямат възможност да напишат писмото си на ръка, но имат желание да участват, могат да ни го изпратят написано на компютър, ние ще го отпечатаме)

10 точки – грамотност и изказ

10 точки – писмото е събрано в една страница А4, сгъната на 4 

10 точки – настроение

10 точки – креативност и визуално оформление

20 точки – изпращане на писмото по мейл и до адрес (виж повече детайли долу)

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ НА: https://meantime.live/letters-bg/2018/11/12/-2018-

 

Учебна година: